Milan Nestarec - Dopamin
Morava | bílé | suché
Dopamin, hormonální “posel dobré nálady", který je klíčový pro mnoho procesů v našem těle, byl rozhodně přítomen při výrobě tohoto vína! Je to víno s převahou Veltlínu, doplněné Chardonnay a Ryzlinkem rýnským z tratě Slovenské. Toto víno žije vlastním životem bez jakýchkoli předem daných očekávání. Má krásnou energii a je stvořené k pití po litrech (nebo po skleničkách). Chutná prostě skvěle!
Kategorie: | Bílá naturální vína |
---|---|
Zbytkový cukr: | Suché |
Odrůda: | Ryzlink Rýnský, Veltlínské zelené, Chardonnay |
Ročník: | Non-vintage |
Oblast: | Velkopavlovická |
Země: | Česká republika |
Alkohol: | 11,5 % |
Objem: | 0,75 l |
Klasifikace: | Moravské zemské víno |
Charakteristika vína
Dopamin, hormonální “posel dobré nálady", který je klíčový pro mnoho procesů v našem těle, byl rozhodně přítomen při výrobě tohoto vína! Je to víno s převahou Veltlínu, doplněné Chardonnay a Ryzlinkem rýnským z tratě Slovenské. Toto víno žije vlastním životem bez jakýchkoli předem daných očekávání. Má krásnou energii a je stvořené k pití po litrech (nebo po skleničkách). Chutná prostě skvěle!
Vinařství Milan Nestarec
Milan Nestarec není tradiční vinařství, ale soubor myšlenek a pohled na svět, vyjádřený skrze víno. Důraz klade na to, kdo víno vyrobil, spíše než na odrůdu nebo oblast. Jméno na lahvi je pro něj zárukou důvěry a respektu k přírodě. Všechny vinice jsou obhospodařovány bez herbicidů, pesticidů a průmyslových hnojiv, což je pro něj "normální" způsob práce, bez potřeby dalších nálepek. Inspiruje se biodynamickými metodami, ale zdůrazňuje praktický a osobní přístup k vinicím. Milan vidí své vinice jako hřiště plné příběhů, kde vztah k místům a jejich výjimečnost vytváří vína, která vybočují z normálu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Milan Nestarec není tradiční vinařství, ale soubor myšlenek a pohled na svět, vyjádřený skrze víno. Důraz klade na to, kdo víno vyrobil, spíše než na odrůdu nebo oblast. Jméno na lahvi je pro něj zárukou důvěry a respektu k přírodě. Všechny vinice jsou obhospodařovány bez herbicidů, pesticidů a průmyslových hnojiv, což je pro něj "normální" způsob práce, bez potřeby dalších nálepek. Inspiruje se biodynamickými metodami, ale zdůrazňuje praktický a osobní přístup k vinicím. Milan vidí své vinice jako hřiště plné příběhů, kde vztah k místům a jejich výjimečnost vytváří vína, která vybočují z normálu.