Powered by Smartsupp

Vinařství Petr Marada – Sauvignon Oranž 2022

Morava | oranžové | suché

Tento oranžový Sauvignon zrál 10 měsíců na akátových sudech. Vůně je bohatá na květinové a medové tóny, zatímco chuť je plná ovoce se zajímavou perzistencí. Užijte si toto plné a aromatické víno, které Vás zaručeně osloví.

 

Skladem (6 ks)
390 Kč
Kategorie: Oranžová naturální vína
Zbytkový cukr: Suché
Odrůda: Sauvignon
Ročník: 2022
Oblast: Slovácká
Země: Česká republika
Nádoby: Akátový sud
Alkohol: 12 %
Objem: 0,75 l
Klasifikace: Moravské zemské víno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při objednávce nad 2500 Kč
Kamenná prodejna v Olomouci
Kamenná prodejna v Olomouci
Ráda Vás poznám osobně
Poradím s výběrem
Poradím s výběrem
Osobně, telefonicky nebo e-mailem

Charakteristika vína

Tento oranžový Sauvignon zrál 10 měsíců na akátových sudech. Vůně je bohatá na květinové a medové tóny, zatímco chuť je plná ovoce se zajímavou perzistencí. Užijte si toto plné a aromatické víno, které Vás zaručeně osloví.

 

Vinařství Petr Marada

petr_marada

Vinařství se specializuje na vína suchá s důrazem na čistotu odrůdy a vlastní osobitost. Bílá vína zrají v nerezových tancích a vybrané šarže také v dubových či akátových sudech. Červená vína projdou přirozenou vinifikací v dřevěném sudu. Od roku 2013 také vyrábějí šumivá vína a sekty, které jsou vyráběny metodou champagne - kvašeno v láhvi.

Hospodaří na vinicích v bio režimu s láskou k půdě a pokorou k přírodě. Při výrobě se upřednostňují fyzikální postupy a vínům se dává čas na zrání a přirozenou vinifikaci.

Filosofie vinařství je jednoduchost a včasnost zásahu - "Méně je více".

Momentálně hospodaří na 20 ha vinic ve čtyřech viničních tratích.

 

Další vína od tohoto vinaře

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vinařství Petra Marady z Mikulčic se specializuje na suchá vína s důrazem na čistotu odrůdy a vlastní osobitost. Bílá vína zrají v nerezových tancích a vybrané šarže také v dubových či akátových sudech. Červená vína projdou přirozenou vinifikací v dřevěném sudu. Od roku 2013 také vyrábějí šumivá vína a sekty, které jsou vyráběny metodou champagne - kvašeno v láhvi.

Hospodaří na vinicích v bio režimu s láskou k půdě a pokorou k přírodě. Při výrobě se upřednostňují fyzikální postupy a vínům se dává čas na zrání a přirozenou vinifikaci.

Filosofie vinařství je jednoduchost a včasnost zásahu - "Méně je více".

Momentálně hospodaří na 20 ha vinic ve čtyřech viničních tratích.

petr_marada

Zpět do obchodu