Vinařství Petr Marada – Sauvignon Oranž 2022
Morava | oranžové | suché
Tento oranžový Sauvignon zrál 10 měsíců na akátových sudech. Vůně je bohatá na květinové a medové tóny, zatímco chuť je plná ovoce se zajímavou perzistencí. Užijte si toto plné a aromatické víno, které Vás zaručeně osloví.
Kategorie: | Oranžová naturální vína |
---|---|
Zbytkový cukr: | Suché |
Odrůda: | Sauvignon |
Ročník: | 2022 |
Oblast: | Slovácká |
Země: | Česká republika |
Nádoby: | Akátový sud |
Alkohol: | 12 % |
Objem: | 0,75 l |
Klasifikace: | Moravské zemské víno |
Charakteristika vína
Tento oranžový Sauvignon zrál 10 měsíců na akátových sudech. Vůně je bohatá na květinové a medové tóny, zatímco chuť je plná ovoce se zajímavou perzistencí. Užijte si toto plné a aromatické víno, které Vás zaručeně osloví.
Vinařství Petr Marada
Vinařství se specializuje na vína suchá s důrazem na čistotu odrůdy a vlastní osobitost. Bílá vína zrají v nerezových tancích a vybrané šarže také v dubových či akátových sudech. Červená vína projdou přirozenou vinifikací v dřevěném sudu. Od roku 2013 také vyrábějí šumivá vína a sekty, které jsou vyráběny metodou champagne - kvašeno v láhvi.
Hospodaří na vinicích v bio režimu s láskou k půdě a pokorou k přírodě. Při výrobě se upřednostňují fyzikální postupy a vínům se dává čas na zrání a přirozenou vinifikaci.
Filosofie vinařství je jednoduchost a včasnost zásahu - "Méně je více".
Momentálně hospodaří na 20 ha vinic ve čtyřech viničních tratích.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vinařství Petra Marady z Mikulčic se specializuje na suchá vína s důrazem na čistotu odrůdy a vlastní osobitost. Bílá vína zrají v nerezových tancích a vybrané šarže také v dubových či akátových sudech. Červená vína projdou přirozenou vinifikací v dřevěném sudu. Od roku 2013 také vyrábějí šumivá vína a sekty, které jsou vyráběny metodou champagne - kvašeno v láhvi.
Hospodaří na vinicích v bio režimu s láskou k půdě a pokorou k přírodě. Při výrobě se upřednostňují fyzikální postupy a vínům se dává čas na zrání a přirozenou vinifikaci.
Filosofie vinařství je jednoduchost a včasnost zásahu - "Méně je více".
Momentálně hospodaří na 20 ha vinic ve čtyřech viničních tratích.