Petr Kočařík
Pro rodinné vinařství Petra Kočaříka je hlavní především kvalita. U vín se snaží zachovat jejich přirozenost, jejich terroir. To znamená, že v jejich lahvích naleznete odraz místa a průběhu počasí daného ročníku. Proto potřebují sklidit zdravé a vyzrálé hrozny, a jednou z cest jak toho dosáhnout, je odvést na vinici spoustu nadstandardní ruční práce, jako je vylamování zálistků nebo redukce hroznů. Půdu obdělávají bez herbicidů a od roku 2010 keře ošetřují pouze přípravky povolenými v ekologickém zemědělství.
Do procesu samotné tvorby vína zasahují co nejméně, využívají maceraci hroznů. Jejich vína kvasí spontánně, a poté většinou leží po dobu 12 měsíců na kvasničních kalech v dubových sudech. Vína nečeří ani nefiltrují. Do vín dodávají pouze síru, a to ještě ve velmi malém množství. Vyrábí 7 000–10 000 lahví podle ročníku. Jeho rodinné vinařství patří mezi prvních 7 signatářů Charty Autentistů.